Palveluiden hankinta

Olemme kilpailuttaneet viime ja tämän vuoden aikana monia hankintoja. Kilpailutuksilla pyrimme lisäämään toimintamme kustannustehokkuutta ja laatua, ja niissä noudatetaan aina hankintalakia. Tehtävämme on tarjota kohtuuhintaisia koteja, joten palveluiden hankintahinnat näkyvät asuntojen omakustannevuokrassa.

1.4.2021 uudet kiinteistönhoito-, siivous- ja ulkoalueidenhoitopalveluiden sopimuskumppanit aloittivat kohteissamme. Artjärveläinen Putkikaman Kiinteistöhuolto Ky hoitaa kaikkien kiinteistöjemme kiinteistöhoidon. Orimattilalainen Tuohenmaa Palvelut Oy huolehtii piha-alueiden kunnossapidosta sekä talven konelumitöistä. ISS Palvelut Oy huolehtii kohteidemme siivouksista. Palvelusopimukset ovat kaksivuotisia ja ne sisältävät yhden vuoden jatko-option.

Myös kodinkonehankinnat on kilpailutettu kevään aikana, ja kilpailutus odottaa enää päättämistä.

Huhtikuussa käynnistimme huoneistoremonttien kilpailutuksen, jossa valitaan kolme urakoitsijaa toteuttamaan asuntojemme remontit seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Huoneistoremonttien laadukas toteutus, kustannustehokkuus ja aikataulussa pysyminen ovat avaintekijöitä yhtiömme liiketoiminnan kannalta. Kilpailutus on käynnissä HankintaSampo-portaalissa.

Kiintokalusteiden hankinta ja hissien huoltosopimukset ovat tulossa kilpailutukseen vielä tämän vuoden aikana. Teemme myös yhteistyötä Orimattilan kaupungin kanssa ja olemme mukana useissa kaupungin puitesopimuksissa.

Kuten huomaat, kiinteistöjen ylläpito ja asuntojen vuokraustoiminta vaatii paljon oheispalveluita toimiakseen. Hyvät kumppanit ovat avainasemassa asukkaiden sujuvan arjen varmistamisessa!