Olemme luotettava, joustava ja vastuullinen työnantaja. Panostamme henkilöstön kehittymiseen, turvalliseen työympäristöön sekä työhyvinvoinnin lisäämiseen. Haluatko liittyä joukkoomme?

Vastuullisena työnantajana rakennamme työyhteisöä, jossa henkilöstö on motivoitunut, voi hyvin ja tekee työnsä tuloksekkaasti. Palveluksessamme on asumisen, talouden, rakennuttamisen ja kiinteistöalan ammattilaisia. Olemme täällä asukkaita varten ja pidämme huolta siitä, että orimattilalaiset viihtyvät kodeissaan.​

Töihin Orimattilan Asunnoille?

Jos haluat liittyä joukkoomme, seuraa työpaikkailmoituksiamme tai lähetä meille avoin hakemus ja CV osoitteella pia.lampinen@orimattila.fi. Otamme sinuun viipymättä yhteyttä, jos osaamistasi vastaava tehtävä vapautuu haettavaksi.

Myös nuoret ja opiskelijat tarvitsevat kokemuksellista tietoa työelämästä. Siihen tarjoamme tilaisuuden mahdollistamalla harjoittelujaksot ympäri vuoden ja palkkaamalla kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Jos siis olet kiinnostunut harjoittelu- tai kesätyöpaikasta Orimattilan Asunnoilla, lähetä meille postia osoitteella pia.lampinen@orimattila.fi.